Estudi de fertilitat

Volem i podem ajudar-te en el teu desig de ser mare, independentment del teu estat civil i de la teva orientació sexual.

La Llei Espanyola 14/2006 permet que qualsevol dona major de 18 anys i amb capacitat de decisió pugui sotmetre's lliurement a un tractament de reproducció assistida.

Estudi de fertilitat

A partir de l'estudi de fertilitat i dels informes aportats, el ginecòleg tindrà tota la informació necessària per diagnosticar quines són les causes d'esterilitat i per tant, oferir el tractament de fertilitat més adient per tal d'aconseguir l'embaràs desitjat.

L'estudi de fertilitat consisteix en:

Estudi de fertilitat bàsic

Fase 1
Història clínica (Anamnesis)

A través d'un breu qüestionari s'obté informació important sobre l'historial mèdic de la pacient.

Exploració ginecològica completa

Per valorar la normalitat del tracte genital femení i identificar possibles anomalies causants de l'esterilitat.

Anàlisi hormonal

Aporta informació sobre el funcionament dels ovaris i la reserva ovàrica. Els resultats són bàsics i imprescindibles en un estudi de fertilitat.

Ecografia ginecològica

Valora la posició, morfologia i volum de la matriu i els ovaris. També dóna informació de l'activitat dels ovaris. S'aconsella realitzar-la al principi del cicle menstrual (entre el dia 3 i 5).

Altres proves complementàries

Fase 4
Histerosalpingografia

És una radiografia que permet examinar les trompes de Falopi i l'úter, per valorar si hi ha alguna obstrucció o estructura que dificulta l'embaràs.

Estudi de la reserva ovàrica

Permet determinar la capacitat funcional de l'ovari, la capacitat que té d'ovular. Consta bàsicament de:

  • Ecografia: recompte de fol·licles antrals.
  • Anàlisi hormonal: es valoren els nivells basals de diferents hormones indicadores: FSH, AMH, Inhibina B, estradiol...
Laparoscòpia

Tècnica que permet visualitzar l'interior de l'abdomen gràcies a la introducció d'un sistema òptic a través de la paret abdominal. És l'única prova que permet diagnosticar de manera directa l'Endometriosis.

Aquest lloc utilitza galetes per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, consideres que estàs d'acord amb el seu ús.   Més informació.

X