Donació de semen

La donació de semen pas a pas

Aquestes són les passes a seguir per a donar semen a GIREXX, el teu centre especialitzat en Reproducció Assistida a Girona.

  1. Sol·licitar una cita per a la primera visita informativa, a través del formulari de contacte, trucant al 972 226004 o enviant un mail a girona@girexx.cat.
  2. Ens posarem en contacte amb tu per tal d’aclarir-te tots els teus dubtes.
  3. Durant la primera visita informativa, t’explicarem tots els detalls relacionats amb el procés de donació (compensació econòmica, anonimat, aspectes legals…) i et citarem uns dies més tard per tal que entreguis una mostra de semen que serà analitzada al laboratori.
  4. Si la mostra de semen és APTA, és a dir, si té una qualitat òptima, el següent pas és una analítica de sang i un test psicològic. Si tot és correcte, podràs ser donant a GIREXX.
  5. Et citarem un cop per setmana per entregar una mostra de semen durant un període de temps que oscil·la entre 4 i 6 mesos.
  6. Després de 6 mesos es repetiran les analítiques i t’entregarem la segona part de la compensació econòmica per cada una de les mostres..

Aquest lloc utilitza galetes per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, consideres que estàs d'acord amb el seu ús.   Més informació.

X