Les nostres clíniques

La teva clínica de reproducció assistida a Girona

A la clínica de reproducció assistida a Girona us trobareu una clínica de fertilitat moderna i confortable, on tots els detalls estan cuidats perquè pugueu viure amb la màxima tranquil·litat i de la manera més agradable possible el vostre tractament de Reproducció Assistida a Girona.

Gaudireu d’unes instal·lacions íntimes i d’un tracte exquisit i proper de tot el nostre equip abans, durant i després del tractament de fertilitat.

Al centre de Girona trobaràs un equip amb de més de 20 anys d'experiència i la clínica de reproducció Assistida més nova i avantguardista de tota la província de Girona.

A la clínica de reproducció assistida a Girona podem oferir-te múltiples tractaments de fertilitat com la inseminació artificial, la fecundació in vitro, la donació d'òvuls, etc.

El nostre laboratori de Fecundació in vitro a Girona

És on tot comença, el cor de la nostra clínica de reproducció assistida a Girona. Modern i amb la millor tecnologia aplicada als tractaments de fertilitat, sempre a la última, per poder oferir les màximes garanties a l'hora de fer realitat el teu desig de quedar-te embarassada.

Les tècniques de reproducció assistida més modernes i els tractaments de fertilitat més novedosos com l'Embryoscope, l'IMSI, les MACS, etc. estan a la teva disposició a Girona.

Al nostre laboratori de reproducció assistida a Girona també et podem oferir tractaments més convencionals o tradicionals com la Fecundació in vitro, la ovodonació, la inseminació artificial o la ICSI.

Visitar a Girona

La Catedral de Santa Maria

La Catedral de Santa Maria

El Pont Eiffel

El Pont Eiffel

L'entorn

Cadaqués

Cadaqués

Figueres

Figueres

Banyoles

Banyoles

Aquest lloc utilitza galetes per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, consideres que estàs d'acord amb el seu ús.   Més informació.

X