Les nostres clíniques

La teva clínica de reproducció assistida a Barcelona

A GIREXX trobareu una de les millors clíniques de fertilitat a Barcelona amb unes instal·lacions àmplies, modernes i dissenyades per a oferir-vos una estada totalment confortable i tranquil·la.

La clínica de reproducció assistida a Barcelona té més de 1500m2 amb la màxima privacitat, espais amplis, diàfans i alhora acollidors, on la llum i cada detall està estudiat perquè pugueu viure d'una manera més agradable i tranquil·la tot el vostre tractament de fertilitat.

Estem en una zona privilegiada de la ciutat de Barcelona, molt a prop de l'hospital de Sant Pau i del temple de la Sagrada Família.

A la nostra clínica de reproducció assistida a Barcelona podem oferir-te múltiples tractaments de fertilitat: Fecundació in vitro, inseminació artificial, Donació d'òvuls, etc.

El nostre laboratori de Fecundació in vitro a Barcelona

Disposar d'un laboratori modern i amb la última tecnologia ens permet oferir-te els millors tractaments de reproducció assistida perquè tinguis les màximes garanties de quedar-te embarassada.

A la clínica de reproducció a Barcelona, posem a la teva disposició tècniques de reproducció assistida i tractaments de fertilitat a l'abast de molts pocs centres arreu món com l'Embryoscope, l'IMSI, MACS, etc. Al nostre avantguardista laboratori de reproducció assistida de Barcelona també t'oferim els tractaments més convencionals com la inseminació artificial, la fecundació in vitro, i la ICSI.

Visitar a Barcelona a prop de la clínica

La Sagrada Família - Barcelona

La Sagrada Família

Parc Güell - Barcelona

El Parc Güell

L'entorn

Tarragona

Tarragona

Tossa de Mar

Tossa de Mar

Aquest lloc utilitza galetes per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, consideres que estàs d'acord amb el seu ús.   Més informació.

X