Reproducció assistida: tècniques complementàries

Embryoscope: l'incubador més avançat

L'Embryoscope suposa una veritable revolució en la Medicina de la Reproducció. És l'incubador més avançat que existeix, la tecnologia més moderna aplicada a la reproducció assistida. Es tracta d'un incubador que porta incorporat una càmera, un sistema de captura d'imatges que permet observar, en temps real, la divisió cel·lular de l'embrió, i enregistrar l'evolució dels embrions minut a minut, les 24 hores al dia.

Detall Embryoscope
Incubador Embryoscope

Quins avantatges suposa l'embryoscope?

  • Menor manipulació dels embrions. Permet observar els embrions sense necessitat de treure'ls de l'incubador i portar-los fins al microscopi.
  • Millors condicions de cultiu. Els embrions es mantenen en unes condicions extremadament estables, sense canvis de temperatura ni de pH.
  • Major informació sobre els embrions, fet que permet seleccionar els embrions amb més potencial d'embaràs.

Registre d'imatges amb embryoscope

Gràcies a l'Embryoscope, els pacients tenen accés a les fotografies i la pel·lícula dels primers dies de vida dels seus futurs nadons, de manera que poden visualitzar les primeres divisions embrionàries des de que els embrions tenen una sola cèl·lula.

Tècniques compatibles

Aquest lloc utilitza galetes per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, consideres que estàs d'acord amb el seu ús.   Més informació.

X