FERTILE®, un nou xip per seleccionar els millors espermatozoides

16/01/2019

A Girexx treballem a diari per incorporar les últimes tecnologies als nostres centres. Recentment hem començat a treballar amb FERTILE®, un xip que ens permet aconseguir millors resultats en les inseminacions artificials i les fecundacions in vitro.

Què és FERTILE®?

És un xip innovador que utilitzem per seleccionar els espermatozoides més sans per a utilitzar-los en inseminacions artificials i fecundacions in vitro.

Captura de pantalla 2019-01-16 a les 10.53.25

Caixa amb xips FERTILE® DE CIMAB Ibérica

Què aconseguim amb el xip FERTILE®?

Utilitzant aquest innovador xip a Girexx aconseguim més bons resultats tant per inseminacions artificials com per fecundacions in vitro. És a dir, amb aquesta tècnica que ens permet escollir millor els espermatozoides la taxa d’embarassos augmenta i, per contra, disminueix la probabilitat d’avortament espontani.

Els espermatozoides que es seleccionen seguint aquesta nova tècnica són els que tenen el màxim potencial, amb una major motilitat (capacitat de moure’s), millor morfologia, menor fragmentació d’ADN i menor quantitat d’espècies ROS (reactives a l’oxigen). I què implica tot això? Doncs que aquests espermatozoides tindran major capacitat de fecundació.

Per què dona més bons resultats FERTILE®?

Aquest xip s’ha desenvolupat per imitar les mateixes condicions que esdevenen a l’interior del tracte genital femení Aquest té una gran capacitat per seleccionar els millors espermatozoides que arribaran a fecundar l’òvul. FERTILE® ha volgut imitar el que el cos de la dona ja fa de forma natural a través d’aquest xip innovador.

Principals avantatges del xip FERTILE® davant d’altres mètodes:

  • Sense components químics: el xip no altera el comportament dels espermatozoides.
  • Evita danys: utilitzant FERTILE® no es necessari recórrer a la centrifugació, que pot ser la causant de lesions als espermatozoides.
  • Ràpid: el procés és ràpid i fàcil. D’aquesta manera evitem la fragmentació d’ADN per culpa de processos massa llargs.

Per a qui està indicat FERTILE®?

Els principals candidats a utilitzar aquest xip són:

  • Pacients amb una alta fragmentació del ADN dels espermatozoides
  • Pacients amb antecedents d’avortaments de repetició
  • Pacients amb mala qualitat embrionària en cicles previs de fecundació in vitro.
  • Aquest xip però, el podem utilitzar amb qualsevol persona que tingui ganes de quedar-se embarassada i vulgui augmentar-ne les probabilitats. No és necessari tenir cap patologia, ni una baixa qualitat espermàtica, per optar per FERTILE®.

FERTILE® ha estat desenvolupat als Estats units, per un grup d’investigadors de la Universitat d’Standford.

Aquest lloc utilitza galetes per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, consideres que estàs d'acord amb el seu ús.   Més informació.

X