Receptores d'Òvuls a GIREXX, Girona

Receptores d’Òvuls

Receptores d'Òvuls a GIREXX, GironaPROGRAMA DE RECEPCIÓ DÒVULS DE DONANT

Actualment la FIV amb òvuls de donant és la tècnica de TRA (Tècniques de Reproducció Assistida) amb un percentatge més alt d’èxit (superior al 60%).

La llei estableix que a tots els efectes legals, la receptora dels òvuls serà la mare legal del fill concebut.

A GIREXX volem posar-vos-ho molt fàcil i evitar desplaçaments innecessaris. Per aquest motiu hem concentrat tot el tractament en 2 visites al nostre centre.

.

.

1a VISITA

* Visita amb el ginecòleg. * Valoració d’antecedents mèdics (personals i familiars) * Exploració ginecològica complerta * Revisió dels resultats de les proves mèdiques.  Els pacients de GIREXX disposeu d’una Àrea Privada mitjançant la qual, i de manera totalment confidencial, podeu enviar-nos tota la documentació necessària. * Explicació detallada del procés de donació i de les proves realitzades a les donants. * Informació sobre la pauta de tractament (sincronització amb la donant ). * Seminograma i congelació de semen.

2a VISITA

* Transferència dels embrions.

Consisteix en dipositar 1 o 2 embrions a dins de l’úter de la pacient per via vaginal i amb l’ajuda d’un ecògraf. Es tracta un procés indolor, de curta durada i que no necessita cap tipus d’anestèsia.

** En determinats casos  (DOBLE DONACIÓ,  ADOPCIÓ D’EMBRIONS…), en pacients estrangeres amb controls ginecològics actualitzats i que disposin de totes les proves mèdiques requerides, es pot realitzar tot el procés en 1 única visita.

Fes ara el teu Pre-Diagnòstic on-line, sense compromís i gratuït