Localització

Ens trobem a Girona ciutat, al C/Heroïnes de Santa Bàrbara, 6, a la planta baixa, formant part de les instal·lacions de la Clínica Onyar.El nostre entorn és privilegiat, tant dins de la nostra ciutat com els seus voltants, a 15 minuts de la Costa Brava,i a 45 minuts de Barcelona. L’Aeroport Girona-Costa Brava ens comunica amb tota Europa, amb la presència, entre d’altres, de la companyia Ryanair, especialista en vols a baix cost, la qual ha impulsat de forma notable les visites europees a la nostra ciutat. I per altra banda, disposem d’una completa xarxa de tren (Renfe), la qual ens comunica amb la resta de l’estat. Per carretera, Girona disposa de dues sortides a l’Autopista AP7 (sortides 6 i 7) a les quals s’hi pot accedir tant des de França com des de Barcelona. També és possible arribar-hi per la NII, o per l’Eix Transversal, des de Lleida.
La situació de GIREXX a Girona: GPS: Latitud: 40.396764, Longitud: -3.713379 (Latitud: 40° 23′ 48.3498″, Longitud: -3° 42′ 48.1644″)
Informació de Girona. (Font: Ajuntament de Girona)
A Girona no s’esgoten les possibilitats culturals, gastronòmiques, esportives, de lleure, educatives… En aquest apartat podeu descobrir la nostra ciutat.A GIREXX som conscients de la importància que té estar en una ciutat moderna, tranquil·la, dinàmica i amb tots els mitjans disponibles al seu abast. Li assegurem una estada agradable, perquè Girona està considerada com una de les ciutats més confortables de l’estat. Les seves tradicions, juntament amb el seu alt nivell de desenvolupament, ha fet que la ciutat sigui un referent en tots els àmbits.
L’entorn
Costa Brava Banyoles Vall de Núria Figueres Magma
Costa Brava Banyoles Vall de Núria Figueres Magma. Santa Coloma de Farners