Presentació

Si teniu una il·lusió… us ajudem

Que una parella decideixi tenir un fill és un moment molt íntim, important i il·lusionant. Quan aquest desig no es fa realitat, tot això es transforma en angoixa i tristesa. Poseu-vos a les nostres mans si després d’un any d’intentar quedar gestants no ho heu aconseguit. Si teniu més de 35 anys fins i tot abans. Després d’un estudi exhaustiu i personalitzat del vostre cas podrem saber quina és la causa d’esterilitat i us podrem oferir el tractament més adient per intentar resoldre el vostre problema.

Girexx

El coneixement del procés biològic de la reproducció humana ha donat un pas de gegant en els darrers 15 anys. Tot l’arsenal terapèutic i les tècniques de laboratori que s’estan emprant actualment, fa molts pocs anys que estan al vostre abast. Cada any que passa coneixem noves dades del complex procés biològic de la reproducció humana en les seves diferents etapes, com són la fecundació i la implantació embrionària. A GIREXX incorporem de manera continuada les tècniques més pioneres en reproducció assistida. D’aquesta manera, podem donar solució als diferents problemes de fertilitat amb unes grans probabilitats d’èxit.

El nostre esforç

L’equip multidisciplinari de GIREXX, format per ginecòlegs, embriòlegs, andròlegs i genetistes, treballa conjuntament per oferir a les parelles les màximes garanties d’èxit.