1ª VISITA

Tel. d’atenció al pacient internacional: 0034 972 226 004

Primer contacte, sol·licitud de visita

 

Per organitzar la primera visita, el primer pas es posar-se en contacte amb nosaltres per demanar informació sobre cada cas o tractament específic, ja sigui per telèfon, per correu electrònic, a través del nostre formulari de contacte o de l’àrea privada present a la nostra web.

En aquest primer contacte, resoldrem dubtes i demanarem tots els documents necessaris per la seva primera visita a GIREXX. Per evitar viatges innecessaris, és molt important enviar prèviament tota la informació sol·licitada.

Nom

Email

País

 

La primera visita

 

El dia de la primera visita, el nostre personal de recepció us donarà la benvinguda i intentarà que la vostra estada sigui el més agradable possible.

Més tard, tindrà lloc la visita amb un dels nostres ginecòlegs, durant la qual s’examinaran els seus documents i informes mèdics i es realitzarà un examen ginecològic complet i una ecografia vaginal. A partir de la informació obtinguda, l’equip multidisciplinar de GIREXX determinarà quin és el tractament més adient.

 

 

El mateix dia, s’analitzarà una mostra de semen de la parella (SEMINOGRAMA) i es congelarà. Per aquest motiu, és essencial una abstinència sexual de 3-4 dies. L’obtenció de la mostra es realitza en una còmoda cabina habilitada exclusivament per a aquesta finalitat.

La congelació del semen permet que no sigui necessària la presència de la parella masculina el dia de l’extracció d’oòcits, fet que és especialment útil en el cas de receptores d’oòcits estrangeres.

Dr. Àngel Rocas

Direcció i Ginecòleg

Dr. Ramon Brichs

Ginecòleg

Dra. Eva López

Ginecòloga

Dr. Quim Sarquella

Andrologia

 

Us ajudem a organitzar el viatge i l’estància a Girona

 

A l’apartat de contacte, trobareu tota la informació sobre com arribar-hi, així com altres dades d’interés sobre Girona i el seu entorn. Per a qualsevol informació adicional que necessiteu sobre el viatge o allotjament:
girona@girexx.cat.

Us recomanem planificar les reserves amb antel·lació i, si ho desitgeu, el nostre departament internacional us ajudarà a planificar la vostra estada a Girona. Podem oferir-vos viatges combinats a preus exclusius pels nostres pacients.